Sdílení informací mezi společnostmi není fikce, ale velmi praktická činnost - Benda, Ondřej
Informácie ako hybná sila ekonomiky. Zdieľanie informácií - ako začať s takou výmenou informácií, ako si informácie vymieňať, je vôbec možné vymieňať si informácie aj medzi konkurenčnými spoločnosťami ?