Spotrebné funkcie a funkcie úspor - Jurga, Rastislav
Spotrebná funkcia a funkcia úspor ako základné predpoklady pre modelovanie makroekonomických agregátov a riešenie keynesovských i neoklasických ekonomických modelov.