Vybrané aspekty financovania vysokého školstva na Slovensku - Jurková, Jana
Modely financovania vysokého školstva vo svete. Anglo-americký systém. Švédsky daňovo-dotačný systém. Austrálsky systém HECS. Financovanie vysokých škôl na Slovensku. Systém viaczdrojového financovania. Objem domácich a zahraničných grantov v rokoch 2000-2006. Kladný výsledok hospodárenia z podnikateľskej činnosti v rokoch 2000-2004.