Dopady a výzvy pre kapitálový trh SR po vstupe Slovenska do Európskej únie - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Súčasný stav slovenského kapitálového trhu. Prevaha bankového sektora v rámci finančného systému. Využívanie rizikového kapitálu. Problematika úspor. Tendencie vývoja - vplyv globalizácie a integrácie. Nárast hypotekárnych úverov.