Výskumné úlohy riešené na Slovensku v roku 2007 - Krnáčová, Paulína, 1983-
Analýza výskumných úloh riešených na Slovensku v roku 2007, ktoré boli financované Ministerstvom školstva SR, podporené Agentúrou na podporu výskumu a vývoja alebo financované z programov Európskej únie. Základným cieľom bolo zistiť, aké výskumné projekty sa realizovali na vysokých školách ekonomického zamerania. Predmetom analýzy sú všetky subjekty, ktoré využili možnosť podpory svojich výskumných aktivít spomínanými inštitúciami.