Európsky integračný proces a jeho vplyv na fungovanie trhu práce v SR - Martincová, Marta, 1955-
Základné charakteristiky trhu práce v Slovenskej republike. Vývoj nezamestnanosti. Dlhodobá nezamestnanosť ako percentuálny podiel na celkovej nezamestnanosti (1998-2006). Miera nezamestnanosti mladých ľudí do 25 rokov (1998-2006). Postavenie pracovnej sily na trhu práce vo vzťahu k vzdelaniu. Nezamestnaní absolventi vysokých škôl podľa študijných odborov v SR.