Tvorba pyramidálnych modelov na meranie a analýzu efektívnosti pomocou indikátora hrubá pridaná hodnota PER CAPITA - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Hrubá pridaná hodnota per capita a jej faktory. Špecifická hrubá pridaná hodnota per capita. Submodely faktorov. Štruktúrne čísla. Parciálna hrubá pridaná hodnota per capita. Pyramidálny model rozkladu špecifickej HPHpc;. Statický a dynamický variant pyramidálneho modelu rozkladu HPHpc;. Logaritmický rozklad a absolútne zmeny pre HPHpc; Pyramidálny model rozkladu priemernej úrovne HPHpc.