Dynamika vývoja kriminality a drogovej závislosti v okresoch Slovenska - Michálek, Anton
Celospoločenské podmienky vývoja kriminality a drogovej závislosti na Slovensku po roku 1989. Regionálna diferenciácia kriminality. Dynamika vývoja kriminality v okresoch SR. Regionálna diferenciácia drogovej závislosti. Dynamika vývoja drogovej závislosti v okresoch Slovenska.