Generálny tajomník OSN - Kofi Atta Annán - Majtánová, Katarína
Kofi Annán, ghanský diplomat, Generálny tajomník OSN (1997-2007), jeho život a kariéra, úsilie o reformy v OSN. V roku 2001 získal Nobelovu cenu za mier, za jeho celoživotné úsilie o udržanie svetového mieru.