Prechod na euro - špecifiká pravidiel zaokrúhľovania - Marhefková, Martina
Príslušné ministerstvá vydali vyhlášky, ktoré stanovili podrobné pravidlá pre duálne zobrazovanie a pre prepočty a zaokrúhľovanie cien, jednotkových cien, platieb a iných hodnôt pri prechode zo slovenskej meny na menu euro. Informácia o tom, čo tieto právne predpisy znamenajú v praxi.