Využívanie fondov Európskej únie samosprávou na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorý realizovala v roku 2006 katedra ekonómie Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave. Otázky v dotazníku sa týkali oblastí: predvstupových fondov, štrukturálnych fondov a iných zdrojov ako aj problémov samospráv a ich riešenia získavaním finančných zdrojov. Analýza dosiahnutých výsledkov.