Systém strategického pozorovania a jeho význam pre podnik - Demjanová, Lucia, 1981-
Strategické informácie v manažmente podniku. Interné a externé strategické informácie. Systém strategického pozorovania. Cieľ systému strategického pozorovania. Formy systému strategického pozorovania. Systematický monitoring externého prostredia podniku. Prístupy k systému strategického pozorovania. Výhody a možnosti aplikácie formalizovaného systému strategického pozorovania v podnikovej praxi.