Stanovenie cieľov a plánovacie východiská v marketingovej komunikácii - Labská, Helena
Cieľ marketingovej komunikácie. Modely správania kupujúcich. Metódy komunikácie. Plánovanie a marketingová komunikácia. Prehľad marketingového plánu. Situačná analýza. Špecifikovanie komunikačných cieľov. Determinovanie rozpočtu. Spracovanie stratégií komunikačného mixu. Monitorovanie, vyhodnotenie a kontrola.