Present and Future of Outsourcing and Business Services in New EU Member States - Holubcová, Ivana, 1982-
Teoretický prehľad pojmu obchodné služby a outsourcing. Ekonomika podniku a outsourcing. Výhody outsourcingu. Súčasná situácia v outsourcingu. Meranie outsourcingu cez obchodné služby. Budúcnosť outsourcingu.