Špecifiká ohodnocovania bánk a squezze out v podmienkach SR - Jakubec, Miroslav
Charakteristika pojmov finančné inštitúcie a banka. Prístupy k ohodnoteniu banky. Finančná analýza banky. Stanovenie odčerpateľných zdrojov. Stanovenie miery kapitalizácie. Squeeze out a jeho využitie v SR.