Obnoviteľné zdroje energie - vybrané ekonomické a logistické problémy - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Obnoviteľné zdroje energie. Definovanie biomasy. Využívanie vodnej energie. Ciele rozvoja obnoviteľných zdrojov energie. Ekonomické a logistické problémy spojené s obnoviteľnými zdrojmi energie.