Rozvojová politika Európskej únie - Sládková, Zuzana
Deskripcia rozvojovej politiky EÚ so zameraním na poskytovanie jej pomoci Subsaharskej Afrike. Opis štruktúry európskej pomoci a jej teritoriálnej pôsobnosti. Krajiny Subsahary, ktoré sú recipientami európskej pomoci.