Možnosti uplatnenia facility manažmentu - Majtán, Miroslav
Charakteristika a delenie facility manažmentu. Hlavné úlohy a prínosy facility manažmentu. Zriadenie útvaru facility manažmentu. Zabezpečenie facility manažmentu formou outsourcingu. Vybrané činnosti facility manažmentu. Možnosti ekonomického vyhodnocovania facility manažmentu. Čistá súčasná hodnota. Vnútorná miera výnosovosti. Index rentability.