Ako to bude v podmienkach EÚ? - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Zavedenie eura a nové možnosti realizácie cezhraničných platieb v rámci krajín eurozóny. Projekt iniciovaný zo strany EÚ pod názvom SEPA. Nové možnosti nákupu tovaru a služieb zo zahraničia ako aj využívania bankových a poistných produktov bez poplatkov. Povinnosť uviesť číslo účtu príjemcu finančných prostriedkov vo verzii IBAN. SEPA inkaso - cezhraničné zmocnenie k inkasu. SEPA platobné karty.