Renewable energy - great potential for economic growth - Woltemar, Richard
Súčasný stav a generácie obnoviteľných zdrojov energie. Vládne rozpočty na obnoviteľné zdroje energie. Obnoviteľné zdroje energie - priority. Ciele obnoviteľnej energie v EÚ. Situácia v Európskej únii - jednotlivé druhy obnoviteľnej energie (biomasa, solárna, tepelná, vodná, veterná energia...).