Podnikateľský zámer ako jeden z východiskových parametrov stanovenia všeobecnej hodnoty podniku podnikateľskou metódou - Majdúchová, Helena, 1963-
Vymedzenie úlohy podnikateľského zámeru pri stanovení hodnoty podniku. Analýza vonkajšieho a vnútorného prostredia. Finančno-ekonomická analýza. Finančný plán podniku ako kvantitatívne vyjadrenie analýz.