Požiadavky účtovníctva zdravotných poisťovní a ich odraz v legislatíve - Juhászová, Zuzana, 1970-
Platnosť Opatrenia Ministerstva financií z 13.12.2007 č. MF/25864/2007-74 od 1. januára 2008. Účtovníctvo zdravotných poisťovní - niektoré problematické oblasti. Účtovná závierka zdravotných poisťovní. Vykazovanie individuálneho zdravotného poistenia.