Future of university education - e-learning based approaches - Molnár, Pavol
Vzdelávanie ako jedna z najstarších ľudských aktivít sa nevyhne modernizácii. Elektronické a zmiešané vzdelávanie ako nové prístupy k celoživotnému vzdelávaniu. Snaha o dosiahnutie efektívnejších prístupov vo vzdelávaní. Prezentácia niektorých veľmi praktických skúseností autora v tejto oblasti.