Budúcnosť obnoviteľných zdrojov energie v Európskej únii - Woltemar, Richard
Sprievodné javy klimatických zmien a ich riziko si vyžaduje okamžitú činnosť na ich zastavenie. Obnoviteľné zdroje predstavujú ideálnu odpoveď na výzvy klimatických zmien. Jarný summit o klimatických a energetických otázkach. Tri náročné ciele do roku 2020. EÚ by mala byť najmenej závislým regiónom na importe energií a tak isto stabilným regiónom vo svete. Riešenie je jednoduché - obnoviteľná energia.