Základné zmeny v účtovníctve príspevkových organizácií v kontexte IPSAS - Kordošová, Alena, 1970-
Definícia príspevkovej organizácie. Základné zmeny, ktoré nastali v účtovníctve príspevkových organizácií po prevzatí princípov Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor. Tvorba a zúčtovanie opravných položiek a rezerv. Štruktúra vlastných zdrojov. Účtovanie bežných a kapitálových transferov. Podstata výsledku hospodárenia.