Účtovná závierka obcí v procese harmonizácie účtovníctva v Slovenskej republike - Kovalčíková, Antónia
Základná charakteristika účtovníctva obcí. Charakteristika účtovnej závierky. Druhy účtovnej závierky. Základné zmeny v obsahu a štruktúre súčastí individuálnej účtovnej závierky: súvaha, výkaz ziskov a strát, poznámky.