Credibility of Slovak National Bank - measuring of inflation bias in Slovak economy - Lukáčik, Martin, 1974-
Problém časovej konzistencie hospodárskej politiky. Problém spoľahlivosti (dôveryhodnosti). Peňažná politika a vplyvy inflácie. Problém časovej inkonzistencie v peňažnej politike, asymetrické preferencie. Slovenska peňažná politika a Slovenská národná banka.