Obchod s emisiami skleníkových plynov v tranzitívnych ekonomikách - Žúdel, Branislav
Špecifiká a riziká obchodu s emisiami v tranzitívnych ekonomikách. Obchod s emisiami skleníkových plynov na Slovensku. Význam mechanizmov flexibility na Slovensku. Riziká a príležitosti v rámci obchodu s emisiami v SR.