Analysis of E-commerce elements and its applications - Hasan, Jamal
Analýza elektronického obchodu. Internet a obchodovanie. Redukcia zamestnancov, šetrenie času a peňazí, zníženie nákladov. Využitie informačnej a komunikačnej technológie pri tomto spôsobe obchodovania.