Osobitosti účtovnej závierky pri vstupe Slovenskej republiky do eurozóny - Šlosárová, Anna
Vstup Slovenska do eurozóny dňom 1.1.2009. Osobitosti riadnej účtovnej závierky a priebežnej účtovnej závierky. Povinnosť účtovnej jednotky vykonať inventarizáciu majetku. Uzavretie účtov ku dňu 31.12.2008. Otvorenie účtovných kníh 1.1.2009 - jednotlivé účty vyjadrené v ocenení euro aj v ocenení slovenskými korunami. Od 1.1.2009 - účtovníctvo sa bude viesť len v eurách.