Jednoduché testy s možnosťou automatickej opravy, ako súčasť e-learningovej formy vyučovania - Pólya, Attila
Analýza prípadu, keď študent nemá k dispozícii stále pripojenie na internet, alebo netradičná forma e-learningu sa nerealizuje v mohutnom, na všetky scenáre pripravenom e-learningovom systéme, môže sa vyskytnúť potreba tvorby testov nezávislých od internetového pripojenia, s ktorými by mohol účastník kurzu pracovať na svojom počítači bez potreby mať špeciálne vedomosti, hardvérové alebo softvérové vybavenie. Kladie sa dôraz na to, aby pedagóg, tvorca takýchto testov sa tiež nemusel učiť programovať. Ide teda o vytvorenie sebahodnotiaceho výberového testu bez použitia špeciálneho programu.