Vzdelávanie v digitálnom svete - Potisková, Ingrid
Školské vzdelávanie a život. Hlavné rozmery pre vzájomnú súvislosť medzi školským vzdelávaním a životom. Novodobé formy vzdelávania. Využívanie informačných a komunikačných technológií vo vzdelávaní. Prínos e-learningového vzdelávania .