Development of Commercial Insurance Business in Slovakia and Hungry in the Years 1997-2006 - Kafková, Eva
Komerčné poisťovníctvo ako súčasť finančného trhu. Prehľad vybraných indikátorov európskeho a svetového poistného trhu. Vývoj poistného trhu na Slovensku. Vývoj poistného trhu v Maďarsku.