Zber nových informácií prostredníctvom technológie RSS – Really Simple Syndication - Červenka, Peter, 1976-
Nové informačné a komunikačné technológie. Internet ako obrovský informačný potenciál v súčasnej dobe. Charakteristika RSS technológie. RSS čítačka (agregátor). OPML – Import/export a zdieľanie informačných kanálov RSS.