Nástroje riešenia informačnej bezpečnosti - Kastl, Daniel
Informačná bezpečnosť. Manažment identít. Charakteristika identity a identifikácie. Manažment prístupu, jeho cieľ a charakteristika. Manažment dostupnosti, jeho charakteristika. Manažment konfigurácií, jeho charakteristika a dôležité prvky riadenia. Monitoring a záznam činností. Manažment incidentov.