E-learning, e-teaching v produktovej politike - Kristová, Ľudmila
Využívanie e-learningového systému moodle. Problémy pri E-learningovom vzdelávaní. E-learningová forma vzdelávania má veľký význam aj v celoživotnom vzdelávaní, pri odstraňovaní druhotnej negramotnosti, ktorá vzniká prudkým rozvojom techniky a technológií a exponenciálnym nárastom objemu informácií a pri zmene orientácie stredoškolsky a vysokoškolsky vzdelaných ľudí. E-vzdelávanie môže byť aj súčasťou organizovanej formy štúdia (vzdelávania, učenia sa), napr. dištančného vzdelávania, ale aj prezenčnej formy štúdia.