Štrukturálne fondy ako nástroj verejnej politiky v Slovenskej republike - Čiernik, Anton
Strategické priority formulované v Národnom strategickom referenčnom rámci SR. Štrukturálne fondy ako nástroj verejnej politiky v programovom období 2007-2013 v SR. Úloha pri financovaní aktivít spojených s procesmi približovania výkonnosti slovenskej ekonomiky k priemeru krajín EÚ-15.