Population ageing as the risk factor and its solution within the European Union - Hašková, Magdaléna, 1980-
Problém starnutia populácie ako veľká ekonomická, rozpočtová a sociálna výzva pre všetky rozvinuté krajiny. Demografická výzva. Ekonomické efekty demografickej premeny. Riešenia v rámci Európskej únie.