Fenomén reprezentatívneho používania a percepcie informácí vo financiách - Šinský, Michal
Bayesovo pravidlo ako matematický nástroj determinujúci v podmienkach neistoty, ako by sa ľudia mali správať (odhadovať pravdepodobnosti) po prijatí novej informácie. Praktický príklad použitia Bayesovho pravidla.