Harmonizácia účtovných výkazov európskych malých a stredných podnikov - Fetisovová, Elena
Význam harmonizácie účtovných výkazov malých a stredných podnikov. Koncept harmonizácie účtovných výkazov podľa IASB. Koncepcie a východiskové pravidlá IFRS SME. Návrh Medzinárodného štandardu pre finančné vykazovanie pre malé a stredné podniky Rady pre medzinárodné účtovné štandardy. Výkazy účtovnej závierky podľa IFRS SME.