Nová a časová cena v poistení majetku - Littvová, Zuzana
Poistenie majetku so špecializáciou poistenia majetku a škôd. Poistná hodnota majetku, jej stanovenie. Nová cena poistného majetku. Časová cena poistného majetku. Aktuálne problémy pri poistení majetku.