Insight into the Strategic Performance Management Approaches in the Slovak Enterprises - Dubovická, Lenka
Predpoklady pre inovácie v slovenských podnikoch. Inovácie na východnom Slovensku. Finančné verzus nefinančné merania vo východoslovenských veľkých podnikoch. Integrované systémy merania výkonov používané vo východoslovenských spoločnostiach. Vzťahy medzi stratégiou a meraním vo východoslovenských podnikoch. Organizačná štruktúra a meranie výkonov.