Systémy sociálnej ochrany v globalizovanej dobe - Dudová, Iveta
Národné typy a systémy sociálnej ochrany. Reformy sociálneho pokrytia. Podmienky optimálnosti a životaschopnosti národného systému sociálnej ochrany. Konflikt medzi sociálnou solidaritou a ekonomickou výkonnosťou. Stratégia workfare. Flexicurita.