Zverejňovanie a prezentácia poistných zmlúv - Meluchová, Jitka, 1965-
Potreba zohľadniť množstvo špecifík poisťovacej činnosti v úprave medzinárodných štandardov finančného vykazovania (IFRS). Prijatie štandardu IFRS 4 Poistné zmluvy - prvý krok na ceste za úplnou harmonizáciou zverejňovania a prezentácie informácií o poistných zmluvách. Zverejnenie informácií o poistných zmluvách.