Marketingové stratégie MSP na zahraničných trhoch - Lesáková, Dagmar, 1949-
Analýza uplatňovaných exportných marketingových stratégií malých a stredných podnikov v SR. Analýza exportného výkonu podniku ako "nezávisle premennej". Význam skúmania minulého exportného výkonu.