Bilančný princíp - vybrané problémy - Maděra, František
Vybrané problémy výučby predmetu Účtovníctvo na vysokých školách. Ťažiskový pilier, na ktorom je postavená metodika výučby predmetu - prístup účtovníctva k triedeniu majetku, ktorý vytvára predpoklady pre využitie bilančného princípu. Problém terminologického vymedzenia majetku. Problémy súvisiace s bilančnou rovnicou.