Analýza stavu malého a středního podnikání v Moravskoslezském kraji pomocí metody VRIO - Šebestová, Jarmila
Analýza teoretického prístupu v chápaní úspechu a rozvoja podnikania pomocou Porterovej analýzy a analýzy VRIO. Aplikácia poznatkov na súčasný stav malého a stredného podnikania v Moravskoslezskom regióne. Návrhy a opatrenia pre smerovanie opatrení pre zlepšenie podnikateľského prostredia.