Dynamický model zdanění příjmů fyzických osob - Vlachý, Jan
Analýza daňového zaťaženia s využitím opcií. Charakteristika zdanenia príjmov fyzických osob v ČR. Štruktúra modelu zdanenia príjmov. Model zdanenia príjmov od roku 2008. Model zdanenia príjmov do roku 2007.