Miesto symbolov v marketingovej komunikácii - Ďaďo, Jaroslav
Efektívne využitie symbolov a symboliky v marketingu. Symboly v marketingovej komunikácii. Výskum obsahovej analýzy tlačenej reklamy. Vnímanie symbolov v reklamných oznamoch zo strany spotrebiteľov.