Akciový derivát - Mateášová, Martina, 1979-
Derivát ako finančný nástroj, ktorý musí spĺňat určité podmienky. Členenie akciových derivátov. Charakteristika akciových derivátov. Oceňovanie akciových derivátov. Akciové deriváty ako predmet účtovníctva podnikateľov.